Vakantiewoning Ellé Belle Oudsbergen

10 May 2024

Eén van de meest charmante herenhuizen van de ‘Weg naar Zwartberg’ in het centrum van Opglabbeek, is met de start van ‘Ellé’Belle’ aan een geheel nieuw leven begonnen. Het vroegere bank gebouw heeft een nieuwe bestemming gekregen als unieke, uiterst charmante vakantiewoning.

VAKANTIEWONING ELLÉ BELLE

In de jaren 70 deed het gebouw dienst als gemeentelijk kantoor voor de Bank Brussel Lambert (BBL). BBL was een Belgische bank die in 1975 ontstond uit de fusie tussen de Bank van Brussel (sinds 1871) en de Bank Lambert (sinds 1930, opgericht door de familie Lambert). In de jaren negentig deed ING een bod op BBL en werd BBL een volledige dochter van ING Groep. Mede hierdoor was het locale ING kantoor klaar voor uitbreiding en een nieuwe look en verhuisde naar de overkant van de straat.

Na het vertrek van BBL/ING in 1990, deed het gebouw 30 jaar dienst als privé woning en dit tot voor kort, begin 2020.

Met de naam ‘Ellé’Belle’ wordt verwezen naar Elly, de meest recentste bewoonster van het gebouw.

MUZIEK @ ELLÉ BELLE

Wanneer U in de woning verblijft zal U opmerken dat muziek een belangrijk ‘deel van het geheel’ is het de woning. Het muzikale facet komt uit handen van Louis, echtgenoot van Elly. Gepassioneerd pianist, gefascineerd door mooie klanken.

‘MUSIC, MAESTRO …’

Naast het ter beschikking stellen van een piano, laat Louis u graag meegenieten van een vleugje ‘Muziek Nostalgie’ aan de hand van heel wat vinylplaten & CD’s uit zijn muziekcollectie. Ook stelde Louis de ‘Ellé’Belle’s’ Spotify Playlists voor u samen zodoende uw verblijf nóg aangenamer te maken.

‘… Muziek heeft klanken. Schilderkunst heeft kleur. Beiden moeten ze zingen…’ – L.W.

IT’S ALL IN THE FAMILY

B+ VERHUUR

Anja – dochter van Elly & Louis – gepassioneerd door ‘Food & Hospitality’ – richtte samen haar echtgenoot in 2002 het Eat@Home Food Concept op.

Het Eat@Home Food Concept -ondertussen aan de overkant van de weg – met beperkter assortiment en met andere waarden, maar nog steeds succesvol.

Ondertussen reist Anja sinds 2010 samen met haar man Ben en zoon Olivier de wereld rond en runt bedrijven in buitenland, waaronder award-winning ‘The Lombok Lodge Hospitality’, op het prachtige eiland Lombok – vlakbij Bali, Indonesië.

Verder verzorgt Anja complete pakket reizen naar Zuid-Oost Azië en Indonesië via het reisagentschap ‘Luxury Indonesië Travel’.
Het verhaal van Anja verklaart de link met ‘Ellé’Belle’ Food Delivery Service. Alsook de link met de houten decoratie uit The Lombok Lodge Hotel Collectie die u terugvindt in de vakantiewoning.

Stan, zoon van Elly & Louis, runt samen met zijn partner, bedrijven in automatisatie en techniek waaronder Secumatic Automatic Doors. Samen met Anja, en onder toeziend oog van mams & paps, staat hij in voor ‘B* Verhuur’, de onderneming die oa. achter de verhuur van Vakantiewoning ‘Ellé’Belle’ staat.

Naast verhuur van appartementen/woningen en bedrijfspanden op jaarbasis – en de verhuur van het Vakantiehuis ‘Ellé’Belle’ – worden vakantie appartementen aan de Belgische kust aangeboden.

Ontdek het B+Verhuur Aanbod >

Family B.

Categories
Uncategorized

Related posts

Holiday House Ellé Belle Oudsbergen I The Story

13 May 2024

One of the most charming mansions on the ‘Weg naar Zwartberg’ in the center of Opglabbeek has begun a completely new life with the start of ‘Ellé’Belle.’ The former bank building has been repurposed into a unique, extremely charming holiday home. HOLIDAY HOME ELLÉ BELLE..

Wandelroutes Oudsbergen

10 May 2024

Oudsbergen en omgeving heeft voor elke wandelaar wat moois in petto! Maak je verblijf in vakantiewoning ‘Ellé’Belle’ nog leuker met onderstaande aanbevelingen. Source: https://www.wandeleninlimburg.be/nl/wandelroutes OUDSBERG De wandelroute ‘Oudsberg’ is de ideale kennismaking met de erg karakteristieke landduinen in Oudsbergen. Af en toe moet je wel..

Where in the Bronze Green Oak Wood the Nightingale Sings

31 July 2024

Who doesn’t know the first line of the Limburg folk song? Unfortunately, the nightingale no longer sings as much, and oaks are sadly also in decline. Fortunately, we can still sing the song, and Limburg remains enchanting and beautiful! “Limburg, My Fatherland,” also known as..