Nuttige Tips I Vakantiewoning Ellé Belle

10 May 2024

NUTTIGE TIPS ELLÉ’BELLE

ELLÉ’BELLE’S FOOD DELIVERY SERVICE

Ontbijt, Lunch of Dinner?
Supervers én met veel liefde voor u bereid door het Ellé’Belle team.
Maak uw verblijf in vakantiewoning Ellé’Belle nóg aangenamer en pre-book uw maaltijden nu!

VERWARMING

De woning zal gezellig warm zijn bij aankomst! Mocht u de temperatuur warmer of kouder wensen, dan vindt u de thermostaat aan vlak naast  de trap richting 2de verdieping.

OPEN HAARD

Het haardvuur is ter uwer beschikking en de houtkorven zullen ruim voorzien worden van brandhout. Indien u aanmaakblokjes wenst te gebruiken, voorziet u deze best of u kan deze oa. vinden in Delhaize Supermarkt Opglabbeek. Extra hout is – indien gewenst – beschikbaar aan EUR 15 per mand (10-tal houtblokken). Geef gerust een seintje via onze whatsapp service indien u extra hout wenst te bestellen (24H Notice).

Haardvuur Tips & Tricks?
Lees onze Blog Post > 

KOKKERELLEN

Er is een oven aanwezig in het vakantiehuis, alsook een magnetron. Er is geen friteuse in het vakantiehuis. Barbecue toestel of Tapanyaki / Elektrische Steengrill kunnen voorzien worden via de Ellé’Belle Food Delivery Service. Peper, Zout & Olijfolie zijn beschikbaar in de woning.

EXTRA OPKUIS

Mocht u een extra poetsbeurt wensen voor het vakantiehuis tijdens uw verblijf – ten zeerste aangeraden bij verblijven van + 7 nachten – geef gerust een seintje en onze poetsdame komt langs op de dag/tijdstip van uw voorkeur.

HAARDROGER

Er is een haardroger aanwezig in de badkamer.

WAS & STRIJK

Er is geen wasmachine voorzien in het vakantiehuis, noch strijk benodigdheden. U vindt het dichtsbijzijnde wassalon op 5 minuutjes / 2 km van het vakantiehuis –

E&T

Weg naar Zwartberg 289
http://www.wasserij-limburg.be/wassalon
7/7 – 7am-10pm / Self Service

FIETSEN

Fietsverhuur is beschikbaar in Oudsbergen. Er zijn geen fietsen voorzien in de vakantiewoning. Meer info >

TELEVISIE

Populaire televisiekanalen via HDMI 4 – Telenet. Om de televisie aan te schakelen drukt op u de toets ON/OFF links boven. Telenet selecteert u rechts boven. Onderaan rechts op de afstandsbediening selecteert u de HDMI bron. Gelieve bij eventuele technische problemen onze chat dienst te gebruiken.

MUZIEK

Luister naar uw favoriete muziek via de Ellé’Belle iPad en het Elle’Belle Sonos Muzieksysteem. Klik de grijze Sonos APP onderaan op het iPad scherm om muziek te selecteren. Er is geen bluetooth speaker aanwezig in de vakantiewoning. Indien u een Spotify luisteraar bent, kan u echter inloggen op uw account via de Sonos APP en uw persoonlijke muziek beluisteren via het Ellé’Belle Sonos Muzieksysteem.


ELLÉ’BELLE OP SPOTIFY

NESPRESSO

Er is een Nespresso machine aanwezig in de vakantiewoning. U voorziet best zelf Nespresso capsules indien u de machine wenst te gebruiken. Nespresso cups zijn ook beschikbaar bij ELCADO – Weg naar Zwartberg 86 – alsook in de omliggende supermarkten.

ELLÉ’BELLE BOUTIQUE

Neem straks een souveniertje mee als aandenken aan uw verblijf bij ‘Ellé’Belle.
Gebruik onze chat service voor beschikbare opties.

ENIGE VOORZICHTIGHEID

WIJNGLAZEN
Graag voorzichtig met de kristallen wijnglazen. Breekt er eentje, geen probleem, maar wees bewust dat de kostprijs per glas EUR 15 bedraagt.

NOODSITUATIES
Een branddeken en brandblusapparaat is beschikbaar in de keuken alsook aan de achterkant van de XL houtmand naast de open haard.  SOS nummers en instructies in geval van nood zijn voorzien in de keuken.

MUZIEK NOSTALGIE
Geniet mee van ‘een vleugje muziek nostalgie’ tijdens uw verblijf in vakantiewonging ‘Ellé’Belle’. Alvast dank voor jullie liefde en zorg voor de vinyl plaatjes, de CD’s en het systeem! Er zijn 134 vinyl plaatjes en 20 CD’s voorzien. Plaatjes & CD’s zijn erg dierbaar voor de eigenaars van de woning; plaatjes die ontbreken bij check-out worden in vermindering gebracht van de waarborg aan EUR 40 per stuk. Dank voor uw begrip.

HUISREGELS

AFVAL
Het is niet toegestaan om afval achter te laten in het vakantiehuis. Afval dient naar de afval sorteerplaats in de tuin gebracht te worden en gesorteerd te worden. U vindt de afval sorteerplaats links en rechts van de witte poort, op enkele stappen van de achterdeur. *Extra kosten zijn van toepassing indien extra diensten  als bv. afval verwijdering/sortering uitgevoerd dienen te worden door onze kuisploeg. Extra kosten worden in vermindering gebracht van de waarborg.

VAAT
Bij check-out, moet de vaatwasmachine geledigd zijn en alle servies en potten/pannen dienen terug op hun plek worden geplaatst. Extra diensturen om de afwas te doen, evenals de dienst om de vaatwasser te ledigen door ons kuisteam, zijn niet inbegrepen in de standaardservice. *Extra kosten zijn van toepassing indien extra services als bv. de afwas of het ledigen van de machine uitgevoerd dienen te worden. Extra kosten worden in vermindering gebracht van de waarborg.

HUISDIEREN
Huisdieren zijn enkel toegestaan na overleg.
Graag zorgzaam met huisdieren op de zetels.
Bij voorkeur geen huisdieren op de trap en de bovenverdieping.

ROKEN
Roken is niet toegestaan in de vakantiewoning.

GELUIDSOVERLAST
Wij vragen u om geluidsoverlast voor de omgeving te vermijden. Bij eventuele politie interventies naar aanleiding van buitensporige lawaaihinder, behouden wij het recht om het totale bedrag van de waarborg in te houden.

FEESTEN/BIJEENKOMSTEN
Feesten/bijeenkomsten met meer dan 10 personen zijn enkel toegestaan  na overleg. We behouden het recht om het totale bedrag van de waarborg in te houden bij het organiseren van feesten van +10 personen zonder toestemming.

CHECK-OUT
Bij vertrek graag de sleutelset op het afgesproken uur in de keybox. Graag even een foto via Whatsapp zodra de sleutels terug in de sleutelkast liggen. Onze kuisploeg komt 30 minuten na het afgesproken check-out tijdstip langs om de sleutels op te halen. Dank om bij check-out even laten weten indien u items aankocht uit onze oa. hout collectie. Aangekochte items worden in vermindering gebracht van uw waarborg.

WAARBORG
Als vermeld via Booking.com / Air Bnb wordt er een waarborg van EUR 200 gevraagd. Uw borg wordt volledig terugbetaald binnen de 5 werkdagen na check-out, na controle op eventuele schade aan de accommodatie.

 

Family B.

Categories
Oudsbergen

Related posts

Where in the Bronze Green Oak Wood the Nightingale Sings

31 July 2024

Who doesn’t know the first line of the Limburg folk song? Unfortunately, the nightingale no longer sings as much, and oaks are sadly also in decline. Fortunately, we can still sing the song, and Limburg remains enchanting and beautiful! “Limburg, My Fatherland,” also known as..

In het Bronsgroen Eikenhout I Anthem Limburg

13 May 2024

Waar in ’t Bronsgroen Eikenhout ’t Nachtegaaltje Zingt. Wie kent de eerste regel van het Limburgs volkslied niet. Alleen zingt het nachtegaaltje niet meer zoveel en leggen ook eiken massaal het loodje. Gelukkig kunnen we het lied wel nog zingen en is Limburg nog steeds..

The Best Addresses near Oudsbergen

13 May 2024

Make your stay at holiday home ELLÉ BELLE even more enjoyable with the following recommendations. BASICS CLOSEST SUPERMARKET DELHAIZE Centrumstraat 1, 3660 Oudsbergen delhaize.be/nl-be/storedetails/proxy-opglabbeek CLOSEST NIGHT SHOP GREWAL NIGHT SHOP Weg naar Zwartberg 15, 3660 Oudsbergen Daily 5:00 pm – 1:00 am BREAD BAKKERIJ BEMONG..